Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Orlov krik Milenijum 7 - Karin Smirnof ČAROBNA KNJIGA

Orlov krik Milenijum 7 - Karin Smirnof ČAROBNA KNJIGA

Šifra artikla: CAR039041
Izdavač : Čarobna knjiga
Severu Švedske predstoji promena: neiskorišćeni prirodni resursi privlače mnoge koji žele da se brzo obogate, a prvi među njima su kriminalci. Ali bogatstvo nije razlog zbog kog Lizbet Salander putuje na sever. Ona mora da se stara o svojoj nećaki Svali, čija je majka netragom nestala. Ubrzo joj dve stvari postaju jasne – Svala je izuzetno nadarena tinejdžerka, a neko je pomno prati.. Detaljnije
0,00 RSD
1.199,00 RSD
1.199,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Severu Švedske predstoji promena: neiskorišćeni prirodni resursi privlače mnoge koji žele da se brzo obogate, a prvi među njima su kriminalci. Ali bogatstvo nije razlog zbog kog Lizbet Salander putuje na sever. Ona mora da se stara o svojoj nećaki Svali, čija je majka netragom nestala. Ubrzo joj dve stvari postaju jasne – Svala je izuzetno nadarena tinejdžerka, a neko je pomno prati.

Mikael Blumkvist takođe putuje na sever. Život bi mogao da mu bude bolji. Časopis Milenijum objavljuje svoje poslednje štampano izdanje, a njegov odnos sa ćerkom je nategnut. Što je još gore, o njenom vereniku kolaju zabrinjavajuće glasine. Kada istina konačno izađe na videlo, Blumkvistova jedina nada je Lizbet Salander.

Mikael i Lizbet hvataju se ukoštac sa zaverama i izdajstvima, starim protivnicima i novim prijateljima, netaknutom divljinom i globalnim korporacijama koje žele da je unište u ovom svežem, uzbudljivom nastavku kultnog serijala koji je otkrio svetu nordijski noar roman.

„Smirnof pruža junacima serijala sasvim novu, zrelu dimenziju i ispreda priču sa nekoliko zaprepašćujućih obrta. Obožavatelji će biti oduševljeni.” – Publishers Weekly

„Karin Smirnof je dokazala da je pravi izbor za naslednika Stiga Lašona napisavši roman koji se savršeno uklapa u najbitniji skandinavski krimi-serijal.” – Skånska Dagbladet

Format:14,5 x 20,5 cm
Povez:Mek
Broj strana:368
Štampa:Crno bela

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB522314
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521980
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB520099
799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR000911
799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.72 MB