Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Marija Antoaneta: Životni put - Antonija Frejzer LAGUNA

Marija Antoaneta: Životni put - Antonija Frejzer LAGUNA

Šifra artikla: LAG148165
Izdavač : Laguna
Dramatična životna priča Marije Antoanete neprekidno izaziva oprečna osećanja. Mnogi joj pripisuju da je ekstravagancijom i frivolnim ponašanjem, ravnodušna prema patnjama naroda, doprinela rušenju francuske monarhije. Drugi su podjednako strastveni u kraljičinoj odbrani: za njih je ona bila žrtva mržnje prema ženama. Antonija Frejzer analizira njen uticaj na Luja XVI, optužbe i seksualne klevete kojima su je obasipali, njen pokroviteljski odnos prema umetnosti, utamničenje, pretnje smrću, tračeve o njenim lezbijskim vezama, suđenje i njeno pogubljenje na giljotini 1793. Autorka slika raskošan i očaravajući portret jedne od najčuvenijih žena u istoriji Evrope, pobuđujući saosećanje i uvažavanje za svaki aspekt lika kraljice, uvlačeći čitaoce ne samo u priču o sazrevanju jedne dražesne žene, već i o raspletu jedne ere. „Impresivno... Versajski dvor je oživeo.“ – Washington Post „Frejzerova je rešila da spase Mariju Antoanetu senke giljotine, i to čini sa izuzetnim uspehom.“ – Times „Ovom izvanrednom knjigom autorka je pomogla da se donekle raskrinka dvesta godina stara kleveta i zlehudu kraljicu pretvorila je u ljudsko biće.“ – Sunday Tribune „Fascinantan i iskren prikaz života jedne slabo obrazovane devojke koja izrasta u veličanstvenu i hrabru ženu.“ – Woman’s Journal. Detaljnije
0,00 RSD
1.899,00 RSD
1.899,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Dramatična životna priča Marije Antoanete neprekidno izaziva oprečna osećanja. Mnogi joj pripisuju da je ekstravagancijom i frivolnim ponašanjem, ravnodušna prema patnjama naroda, doprinela rušenju francuske monarhije. Drugi su podjednako strastveni u kraljičinoj odbrani: za njih je ona bila žrtva mržnje prema ženama.

Antonija Frejzer analizira njen uticaj na Luja XVI, optužbe i seksualne klevete kojima su je obasipali, njen pokroviteljski odnos prema umetnosti, utamničenje, pretnje smrću, tračeve o njenim lezbijskim vezama, suđenje i njeno pogubljenje na giljotini 1793. Autorka slika raskošan i očaravajući portret jedne od najčuvenijih žena u istoriji Evrope, pobuđujući saosećanje i uvažavanje za svaki aspekt lika kraljice, uvlačeći čitaoce ne samo u priču o sazrevanju jedne dražesne žene, već i o raspletu jedne ere.

„Impresivno... Versajski dvor je oživeo.“
– Washington Post

„Frejzerova je rešila da spase Mariju Antoanetu senke giljotine, i to čini sa izuzetnim uspehom.“
– Times

„Ovom izvanrednom knjigom autorka je pomogla da se donekle raskrinka dvesta godina stara kleveta i zlehudu kraljicu pretvorila je u ljudsko biće.“
– Sunday Tribune

„Fascinantan i iskren prikaz života jedne slabo obrazovane devojke koja izrasta u veličanstvenu i hrabru ženu.“
– Woman’s Journal

Format: 13x20 cm

Broj strana: 576

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB522314
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521980
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR000911
799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.07 MB