Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Iskrena ljubaznost - Hjuston Kraft

Iskrena ljubaznost - Hjuston Kraft

Šifra artikla: PUB359683
Izdavač : Publik Praktikum
U nadmetanju između dobrih dela i drame, ljubaznost, nažalost, gubi.. Detaljnije
0,00 RSD
950,00 RSD
950,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

U nadmetanju između dobrih dela i drame, ljubaznost, nažalost, gubi.

Čini se da nas više privlači zbrka nego poruka. Praktikovanje ljubaznosti je suštinski korak u nastojanju da se popravi svet koji je podeljeniji, usamljeniji i anksiozniji nego ikad. Ali s citatima kao što su „Samo budi ljubazan” ili „Razbacuj ljubaznost kao konfete”, previše smo pojednostavili ono što je potrebno da se zaista iskaže ljubaznost u svetu koji vapi za njom.

Iskrena ljubaznost spaja anegdote s radnjama koje mogu napraviti stvarnu promenu u našim životima, životima drugih, i širom sveta. Uranjajući u vrste ljubaznosti koje su svetu danas najpotrebnije, ova knjiga iskreno sagledava jaz između našeg verovanja u dobrotu i naše sposobnosti da je valjano ispoljavamo – i pokazuje nam kako da nameru sprovedemo u delo. Istražujući sve, od jaza u empatiji do veštine emocionalne regulacije, Iskrena ljubaznost je savršena za svakoga ko veruje u ljubazniji svet i kome je jasno da je neophodan naporan rad da se on ostvari.

prevodilac: Mirjana Kefer

povez: mek

broj strana: 192

pismo: latinica

format: 150 x 230

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB522314
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521980
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR000911
799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.05 MB