Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Ej  MM Krsta Popovski

Ej MM Krsta Popovski

Šifra artikla: VUL045332
Izdavač : Vulkan
Majka je u romanu Ej zaturila svoju ćerku Dunju negde, izgubila ju je, ali se ne seća gde, smetena raznoraznim zahtevima svoga muža Petra. Petrove zahteve ona ispunjava najbrže što može da se on ne bi nečega prihvatio jer čega se prihvatio – to je i uništio. I sve tako, mahnito, dok se porodica opet ne okupi. I Dunja se nađe u romanu. Roman Ej je metafora o ljubavi koja često iščezne iz braka i teško se nalazi. Potraga za ljubavlju je najbolja strana čovekove prirode. Da priča o tome ne bi bila patetična, Popovski se postarao da svaku sliku iskrivi do te mere da ona postane smešna, groteskna, a katkad i burleskna. Roman Ej Krste Popovskog pobedio je na dva konkursa, odabrali su ga članovi dva žirija. To nije slučajno. Zato se vredi sa njim otisnuti na jedno paradoksalno putovanje.. Detaljnije
0,00 RSD
699,00 RSD
699,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Majka je u romanu Ej zaturila svoju ćerku Dunju negde, izgubila ju je, ali se ne seća gde, smetena raznoraznim zahtevima svoga muža Petra. Petrove zahteve ona ispunjava najbrže što može da se on ne bi nečega prihvatio jer čega se prihvatio – to je i uništio. I sve tako, mahnito, dok se porodica opet ne okupi. I Dunja se nađe u romanu.
Roman Ej je metafora o ljubavi koja često iščezne iz braka i teško se nalazi. Potraga za ljubavlju je najbolja strana čovekove prirode. Da priča o tome ne bi bila patetična, Popovski se postarao da svaku sliku iskrivi do te mere da ona postane smešna, groteskna, a katkad i burleskna.
Roman Ej Krste Popovskog pobedio je na dva konkursa, odabrali su ga članovi dva žirija. To nije slučajno. Zato se vredi sa njim otisnuti na jedno paradoksalno putovanje.

Pismo:Latinica

Povez.Broš

Godina:2011

Format:14,5x20,5

Strana:107

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB522314
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521980
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR000911
799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.05 MB