Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Kletvenik -  Biljana Gojković LAGUNA

Kletvenik - Biljana Gojković LAGUNA

Šifra artikla: LAG137909
Izdavač : Laguna
Dvesta godina pre Nemanjića Kako je nastajala Srbija Bugarska vojska je svom silinom napala srpske teritorije i tako se početkom X veka srpska kneževina suočila sa neizbežnim i jezivim porazom...  . Detaljnije
0,00 RSD
699,00 RSD
699,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Dvesta godina pre Nemanjića

Kako je nastajala Srbija

Bugarska vojska je svom silinom napala srpske teritorije i tako se početkom X veka srpska kneževina suočila sa neizbežnim i jezivim porazom...
 

*


Pošto je na prevaru zarobio srpskog velikog kneza Petra Gojnikovića, iz dinastije Višeslavić, bugarski car Simeon sa svojom brojčano nadmoćnom vojskom zauzima Hvosno, a na presto u Rasu postavlja svog kletvenika Pavla Branovića. Došavši u Srbiju, Pavle konačno ostvaruje svoj najveći dečački san, koji se ubrzo pretvara u pravu noćnu moru.

Mladi vazal se suočava sa nepoverenjem svojih podanika i otvorenom pobunom vlastele, na čijem čelu su najmoćnije velmože kneževine. Život mu dodatno otežava i zaljubljivanje u prelepu, mudru i ponosnu Višeslavu, koja za njega ne želi da čuje i koja ga prezire jer ga smatra krivcem za nesreću i propast svog naroda.

Vrhunac nevolja započinje kada iz Carigrada neočekivano doputuje Pavlov brat od strica Zaharije, koji takođe polaže pravo na presto.

Oslanjajući se na priču koja je započela romanom Veliki knez, okosnicu radnje Kletvenika čine položaj srpske kneževine pod bugarskom vrhovnom vlašću, intrigantni, strasni i nadasve komplikovani ljubavni odnosi i sukob dva pretendenta na presto.

Format: 13x20 cm

Broj strana: 256

Pismo: Ćirilica

Povez: Mek

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB522314
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521980
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR000911
799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.06 MB